Науково-практичний коментар Кодексу України про адміністративні правопорушення [станом на 1 верес. 2017 р.] - Армаш, Н. О.; Armash, N. O.; Артеменко, О. В.; Artemenko, O. V.; Беззубов, Д. О.; Bezzubov, D. O.; Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I.; ResearcherID: J-7221-2016; Блудова, С. В.; Bludova, S. V.; Денисюк, Д. С.; et al. (Київ: Центр учб. літ., 2017. – 544 с., 2017)
У даному науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз чинної редакції Кодексу України про адміністративні правопорушення з урахуванням останніх змін і доповнень станом на 5 вересня 2017 року.

This scientific and practical commentary provides an article-by-article analysis of the current version of the Code of Ukraine on Administrative Offenses, taking into account the latest changes and additions as of September 5, 2017.

В данном научно-практическом комментарии дан постатейный анализ действующей редакции Кодекса Украины об административных правонарушениях с учетом последних изменений и дополнений по состоянию на 5 сентября 2017.
науково-практичний коментар
Keywords: адміністративні правопорушення; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; розгляд справ про адміністративні правопорушення; коментар; комментарий; административные правонарушения; рассмотрение дел об административных правонарушениях; commentary; consideration of cases on administrative offenses; administrative offenses; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне законодавство; адміністративна відповідальність; адміністративне стягнення