Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, за допомогою криптовалют - Серватовський, А. В.; Servatovskyi, A. V.; Онищенко, Ю. М.; Onyshchenko, Y. М.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7755-3071 (Протидія кіберзагрозам та торгівлі людьми: зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2019 р.). – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 133-134, 2019)
В статті висвітлені питання легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, за допомогою криптовалют.

The article covers the issues of legalization (laundering) of proceeds from crime with the help of cryptocurrencies.

В статье освещены вопросы легализации (отмывания) доходов, полученных преступным путем, посредством криптовалют.
Серватовський А. В. Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, за допомогою криптовалют / А. В. Серватовський, Ю. М. Онищенко // Протидія кіберзагрозам та торгівлі людьми: зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 133-134.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; легалізація (відмивання) доходів; легалізація злочинно отриманих доходів; криптовалюта; легализация преступно полученных доходов; блокчейн; blockchain; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; легализация (отмывание) доходов; cryptocurrency; legalization (laundering) of income; legalization of criminally obtained income