Поняття соціально-шкідливої інформації - Олішевський, О. В.; Olishevskyi, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1102-0675 (Форум права. – 2014. – № 1. – С. 395–399., 2014)
Проаналізовано підходи науковців різних наук щодо змісту поняття та ознак шкідливої інформації. Обґрунтовано назву категорії «соціально-шкідлива інформація». Запропоновано визначення її змісту та ознак.

The approaches of different sciences researchers concerning the content of the concept and features of the harmful information are analyzed. The category name «socially harmful information» is substantiated. The definition of the content and features are offered.

Проанализированы подходы ученых разных наук относительно содержания понятия и признаков вредной информации. Обоснованно название категории «социально-вредная информация». Предложено определение ее содержания и признаков.
Олішевський, О. В. Поняття соціально-шкідливої інформації [Електронний ресурс] / О. В. Олішевський // Форум права. – 2014. – № 1. – С. 395–399. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2014_1_69.pdf.
Олішевський О. В. "Поняття соціально-шкідливої інформації." Форум права 1 (2014): 395–399.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Інформаційне право. Information law. Информационное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформація; информация; інформаційний вплив; информационное влияние; соціально-шкідлива інформація; социально-вредная информация; information; інформаційна безпека; information security; информационная безопасность