Діяльність кіберполіції щодо протидії кіберзлочинності в Україні - Крикун, В. В.; Krykun, V. V.; Брусакова, О. В.; Brusakova, O. V.; Оксана Брусакова (Наукові проблеми запровадження правового режиму воєнного стану в Україні: сучасний вимір : зб. матеріалів наук.-практ. онлайн-заходу (м. Одеса, 29 квіт. 2022 р.). – Одеса: ОДУВС, 2022. – С. 143-144, 2022)
Наголошено на особливій ролі правового забезпечення діяльності кіберполіції, щодо забезпечення виявлення, розкриття кіберзлочинів та притягнення до кримінальної відповідальності за них.

Emphasis is placed on the special role of legal support for cyberpolice activities in relation to ensuring the detection, detection of cybercrimes and criminal prosecution for them.

Отмечена особая роль правового обеспечения деятельности киберполиции, в отношении обеспечения выявления, раскрытия киберпреступлений и привлечения к уголовной ответственности за них.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кіберзлочинність; кіберполіціїя; протидія кіберзлочинності; протидія злочинності; киберпреступность; киберполиция; противодействие киберпреступности; противодействие преступности; cybercrime; cyberpolice; countering cybercrime; crime prevention