Проблемні процесуальні питання в запобіжній діяльності слідчого - Соловйова, О. Є.; Soloviova, O. Ye.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0002-5625-2122 (Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 130-133, 2019)
Наголошено на необхідності подальшого реформування органів досудового розслідування та внесення змін до кримінального процесуального законодавства у питаннях забезпечення процесуальної незалежності та самостійності слідчого у своїй діяльності.

Emphasis was placed on the need for further reform of the pre-trial investigation bodies and amendments to the criminal procedure legislation in matters of ensuring procedural independence and autonomy of the investigator in his activities.

Отмечена необходимость дальнейшего реформирования органов досудебного расследования и внесения изменений в уголовное процессуальное законодательство в вопросах обеспечения процессуальной независимости и самостоятельности следователя в своей деятельности.
Соловйова, О. Є. Проблемні процесуальні питання в запобіжній діяльності слідчого / Олена Євгеніївна Соловйова // Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.) / МВС України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Фак. № 1 (з підготовки слідчих), Каф. кримінал. процесу та організації досуд. слідства. - Харків, 2019. - С. 130-133.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи досудового розслідування і дізнання; реформування; слідчий; удосконалення; pre-trial investigation and inquiry bodies; reforming; investigators; improvement; органы досудебного расследования и дознания; реформирование; следователь; усовершенствование