Наказ як основна підстава виникнення трудових правовідносин із поліцейськими - Бортник, С. М.; Bortnik, S. M.; Serhii Bortnyk (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали Х Міжнар. наук-практ. конф. (м. Суми, 20-21 трав. 2017 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2017. – С. 65 - 69., 2017)
Зазначено, що наказ про призначення на посаду поліцейського слід вважати основною та самостійною підставою виникнення трудових правовідносин з поліцейськими, оскільки саме з його виданням пов’язується виникнення відповідних правовідносин.

It is noted that the order on the appointment of a police officer should be considered the main and independent basis for the emergence of labor relations with the police, since it is with its publication that the emergence of relevant legal relations is associated.

Отмечено, что приказ о назначении на должность полицейского следует считать основным и самостоятельным основанием возникновения трудовых правоотношений с полицейскими, поскольку именно с его изданием связывается возникновение соответствующих правоотношений.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; трудові правовідносини; поліцейські; трудовые правоотношения; полицейские; labor relations; police officers