Стосовно актуалізації підручника «Кримінальне право України. Загальна частина» за заг. ред. проф. О. М. Литвинова (2020): побажання щодо наступних наукових праць - Кріцак, І. В.; Kritsak, I. V.; Фоменко, Д. О.; Fomenko, D. O.; Іван Кріцак (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 19 квіт. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 79-83, 2024)
Надано огляд підручника «Кримінальне право України» за загальною редакцією О. М. Литвинова (2020 року), який допоможе зупинитися и сконцентруватись на найбільш основних акцентах та концептах.

An overview of the textbook "Criminal Law of Ukraine" edited by O. M. Lytvynov (2020) is provided, which will help you stop and concentrate on the most basic accents and concepts.

Представлен обзор учебника «Уголовное право Украины» под общей редакцией А. М. Литвинова (2020), который поможет остановиться и сконцентрироваться на наиболее основных акцентах и концептах.
Keywords: кримінальне право; criminal law; уголовное право; підручник; textbook; учебник; Литвинов О. М.; Litvinov O. M.