Частина нежитлового приміщення як предмет правочинів - Логвін, В. С.; Lohvin, V. S. (Європейські перспективи. – 2014. – № 7. – С. 167-171, 2014)
У статті досліджуються проблеми правового режиму частини нежитлового приміщення, можливість залучення частини нежитлового приміщення в цивільний оборот як самостійного об’єкта цивільного права. Розглядаються практика існування частини нерухомого майна у цивільному обороті, погляди вчених та позиція законодавця щодо цього питання.

The problems of the legal mode of part of nonresidential apartment are investigated in the article, possibility of involving of part of non-residential apartment in civil circulation as an independent object of civil law. Examined practice of existence of part of the real estate in civil circulation, opinions of scientists and position of legislator through this question.

В статье исследуются проблемы правового режима части нежилого помещения, возможность вовлечения части нежилого помещения в гражданский оборот как самостоятельного объекта гражданского права. Рассматриваются практика существования части недвижимого имущества в гражданском обороте, взгляды ученых и позиция законодателя по этому вопросу.
Логвін, В. С. Частина нежитлового приміщення як предмет правочинів / В. С. Логвін // Європейські перспективи. – 2014. – № 7. – С. 167-171.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; нежитлове приміщення; нежилое помещение; non-residential premises; частина нежитлового приміщення; часть нежилого помещения; part of non-residential premises; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; самостійний об’єкт нерухомості; самостоятельный объект недвижимости; independent real estate object; предмет угоди; предмет сделки; subject of the agreement