Юридично значуща поведінка особистості: поняття, основні ознаки - Шульга, А.М.; Shulga, A.M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7634-3665 (Форум права. – 2012. – № 1. – С. 1100-1103, 2012)
Висвітлені основні ознаки юридично значущої поведінки особистості, орієнтуючись на прикладне і світоглядне значення даного поняття, репрезентоване його відповідне узагальнююче визначення.

The basic signs of legally significant behaviour of the person shines, being guided by applied and world outlook value of the given concept contains its corresponding generalizing definition.

Освещены основные признаки юридически значимого поведения личности, ориентируясь на прикладное и мировоззренческое значение данного понятия, представлено его соответствующее обобщающее определение.
Legally Significant Behaviour of the Person: Concept, the Basic Signs
Юридически значимое поведение личности: понятие, основные признаки
Шульга, А. М. Юридично значуща поведінка особистості: поняття, основні ознаки [Електронний ресурс] / А. М. Шульга // Форум права. – 2012. – № 1. – С. 1100-1103. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-1/12sampoz.pdf.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; юридично значуща поведінка; юридически значимое поведение; legally meaningful behaviour; правова кваліфікація; правовая квалификация; поняття; понятие; concept