Цивільне право України. У двох частинах: Частина 2: навчальний посібник - Аврамова, О. Є.; Avramova, O. Y.; Апанасюк, М. П.; Apanasyuk, M. P.; Батожська, О. В.; Batozhska, O. V.; Бичківський, О. О.; Bychkivskyi, O. O.; Бондар, О. Г.; Bondar, O. H.; Вакулович, Е. В.; Vakulovych, E. V.; et al. (Запоріжжя, 2016. – 385 с., 2016)
Навчальний посібник розроблено колективом кафедри цивільного права та процесу Харківського національного університету внутрішніх справ та кафедри цивільного права Запорізького національного університету. Посібник буде корисним студентам, викладачам, науковцям і всім, хто цікавиться проблемами цивільного права.

The textbook was developed by the staff of the Department of Civil Law and Procedure of Kharkiv National University of Internal Affairs and the Department of Civil Law of Zaporizhia National University. The guide will be useful for students, teachers, scholars and anyone interested in civil law issues.

Учебное пособие разработано коллективом кафедры гражданского права и процесса Харьковского национального университета внутренних дел и кафедры гражданского права Запорожского национального университета. Пособие будет полезно студентам, преподавателям, научным работникам и всем, кто интересуется проблемами гражданского права.
навчальний посібник
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; Україна. Ukraine. Украина; зобов’язання; цивільно-правовий договір; договори про передачу майна у власність; договори про передачу майна у тимчасове володіння та користування; договори про виконання робіт; договір; договори про надання послуг; договори про розпорядження майновими правами інтелектуальної власності; комерційна концесія; договір про спільну діяльність; недоговірні зобов’язання; Спадкове право. Inheritance law. Наследственное право; обязательства; гражданско-правовой договор; договора о передаче имущества в собственность; договора о передаче имущества во временное владение и пользование; договора о выполнении работ; договор; договор о предоставлении услуг; договор о распоряжении имущественными правами интеллектуальной собственности; коммерческая концессия; договор о совместной деятельности; недоговорные обязательства; obligation; civil contract; non-contractual obligations; agreement on joint activities; agreements on the transfer of property; agreements