Проблема формування конструктивних копінг-стратегій у контексті професійної підготовки поліцейських - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956; ResearcherID: B-9071-2018 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 295-298, 2019)
Одним із провідних завдань психологічної служби закладу вищої освіти є розробка психотехнологій, які дозволять розвивати адекватні проблемній ситуації копінг-стратегії поведінки курсантів через розуміння та визначення потенційних стресорів і створення резерву особистісних і середовищних ресурсів, необхідних для успішності особистісного зростання, благополуччя та досягнення службових цілей.

One of the leading tasks of the psychological service in establishments of higher education is the development of psychotechnologies that will allow developing coping behavior strategies adequate for a problem situation through understanding and defining potential stressors and creating a reserve of personal and environmental resources necessary for successful personal growth, well-being and achievement of official goals.

Одной из ведущих задач психологической службы заведения высшего образования является разработка психотехнологий, которые позволят развивать адекватные проблемной ситуации копинг-стратегии поведения курсантов через понимание и определение потенциальных стрессоров и создание резерва личностных и средовых ресурсов, необходимых для успешного личностного роста, благополучия и достижения служебных целей.
Швець, Д. В. Проблема формування конструктивних копінг-стратегій у контексті професійної підготовки поліцейських / Дмитро Володимирович Швець // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 295-298.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; копінг-стратегії; психологічна служба; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; психотехнології; поліціювання; поліцейський; майбутні правоохоронці; копинг-стратегии; психологическая служба; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; психотехнологии; деятельность полиции; полицейский; будущие правоохранители; coping behavior; coping strategies; police officers; establishments of higher education with specific terms of studies; psychological service