Поняття та зміст адміністративних справ, що виникають з податкових відносин - Нечитайло, О. М.; Nechytailo, O. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 277-286, 2010)
Визначено поняття та з'ясовано зміст адміністративних справ, що виникають з податкових відносин.

The notion is formulated and content of administrative cases that appear in the sphere of tax relations is characterized.

Сформулировано понятие и охарактеризовано содержание административных дел, которые возникают в сфере налоговых отношений.
The concept and content of administrative cases arising from tax relations
Понятие и содержание административных дел, возникающих из налоговых отношений
Нечитайло, О. М. Поняття та зміст адміністративних справ, що виникають з податкових відносин / О. М. Нечитайло // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 277-286.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративна юрисдикція; административная юрисдикция; administrative jurisdiction; податкові правовідносини; налоговые правоотношения; tax legal relationship; законодавство; законодательство; legislation