Роль засобів масової інформації в діяльності правоохоронних органів щодо формування громадської думки - Казанчук, І. Д.; Kazanchuk, I. D.; Казанчук Ірина Дмитрівна (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 276-280, 2005)
Визначено, що належне функціонування органів внутрішніх справ, посилення співпраці з громадськістю та встановлення правопорядку в країні неможливі без тісної взаємодії з засобами масової інформації. Зазначено, що від наданої інформації залежить бажання громадян підтримувати і допомагати органам внутрішніх справ у їх діяльності. It was determined that the proper functioning of law-enforcement bodies, increased cooperation with the public and the establishment of law and order in the country are impossible without close interaction with the media. It is stated that the information provided depends on the desire of citizens to support and assist the police in their activity. Определено, что надлежащее функционирование органов внутренних дел, усиление сотрудничества с общественностью и установления правопорядка в стране невозможны без тесного взаимодействия со средствами массовой информации. Отмечено, что от предоставленной информации зависит желание граждан поддерживать и помогать органам внутренних дел в их деятельности.
The role of the media in law enforcement activities in shaping public opinion
Роль средств массовой информации в деятельности правоохранительных органов по формированию общественного мнения
Казанчук, І. Д. Роль засобів масової інформації в діяльності правоохоронних органів щодо формування громадської думки / І. Д. Казанчук // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 276-280.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; громадська думка; общественное мнение; public opinion; засоби масової інформації; средства массовой информации; mass media; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies