Конфліктологічна підготовка керівника, як чинник конструктивного розв’язання трудових конфліктів в підрозділах Національної поліції - Гіренко, С. П.; Girenko, S. P.; Сергій Гіренко (Актуальні проблеми трудового законодавства, законодавства про державну службу та службу в правоохоронних органах : матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 16 листоп. 2018 р.). – Xарків : Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2018. – С. 292 - 297, 2018)
В тезах обгрунтовано актуальність проблеми підвищення рівня конфліктологічної компетентності керівників підрозділів Національної поліції, визначені психолого-педагогічні механізми та напрями реалізації конфліктологічної освіти поліцейських.

The thesis substantiates the urgency of the problem of raising the level of conflict competence of the heads of units of the National Police, defined psychological and pedagogical mechanisms and directions of the implementation of conflict education of police officers.

В тезисах обоснована актуальность проблемы повышения уровня конфликтологической компетентности руководителей подразделений Национальной полиции, определенны психолого-педагогические механизмы и направления реализации конфликтологического образования полицейских.
Keywords: конфлікт; conflict; конфликт; компетентность; компетентність; competence; конфліктологічна культура; conflict culture; конфликтологическая культура; керівник; leader; руководитель; професійна підготовка; vocational training; профессиональная подготовка