Розвиток системи кримінального права за доби Директорії - Іванов, С. Ю.; Ivanov, S. Yu.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0166-9016; Дедурин, Г. Г.; Dedurin, G. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5277-023X (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.). – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 19-20, 2020)
Розглядаються питання становлення та розвитку системи кримінального права в період Директорії

The issues of formation and development of the criminal law system in the period of the Directory are considered

Рассматриваются вопросы становления и развития системы уголовного права в период Директории
Іванов, С. Розвиток системи кримінального права за доби Директорії / Станіслав Іванов, Геннадій Дедурин // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 19-20.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Історія. History. История; Директорія; законодавство Директорії УНР; history; Directory; legislation of the Directory; история; Директория; законодательство Директории УНР