Analysis of the implementation of modern technologies and innovations in the field of security and defense - Matviichuk, D. M.; Матвійчук, Д. М. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 170, 2025)
Відзначено, що запровадження сучасних технологій та інновацій у сфері безпеки й оборони є запорукою підвищення обороноздатності країни. Постійний розвиток та впровадження нових рішень сприятиме збереженню суверенітету та забезпеченню національної безпеки.

It was noted that the introduction of modern technologies and innovations in the field of security and defense is a guarantee of increasing the country's defense capabilities. The constant development and implementation of new solutions will contribute to preserving sovereignty and ensuring national security.
Keywords: новітні технології; інновації; сфера безпеки і оборони; latest technologies; innovations; security and defense