До питання тактики допиту підозрюваного під час розслідування посягань на життя працівника правоохоронного органу - Гусєва, В. О.; Husieva, V. O.; Vlada Husieva (Теорія і практика судової експертизи і криміналістики : матеріали ІІ-ої наук.-практ. конф. (м. Київ, м. Маріуполь, 27 лют. 2019 р.). - Київ-Маріуполь, 2019. - С. 40-42., 2019)
Розкриті особливості проведення тактики допиту підозрюваного під час розслідування посягань на життя працівника правоохоронного органу.

The peculiarities of the tactics of interrogation of the suspect during the investigation of encroachments on the life of a law enforcement officer are revealed.

Раскрыты особенности проведения тактики допроса подозреваемого при расследовании посягательств на жизнь работника правоохранительного органа.
Гусєва, В. О. До питання тактики допиту підозрюваного під час розслідування посягань на життя працівника правоохоронного органу / Гусєва В. О. // Теорія і практика судової експертизи і криміналістики : матеріали ІІ-ої наук.-практ. конф. (м. Київ, м. Маріуполь, 27 лют. 2019 р.) / Приватний вищий навчальний заклад «Європейський університет», Донецький державний університет управління, Громадська організація «Фундація науковців та освітян» (ESF). - Київ-Маріуполь, 2019. - С. 40-42.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; допит; підозрюваний