Педагогічні підходи формування професійно-особистісної стійкості майбутніх офіцерів поліції - Колісник, Т. П.; Kolisnyk, T. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7442-8136 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 158-160, 2016)
Розглянуто педагогічні підходи формування професійно-особистісної стійкості у майбутніх офіцерів поліції.

Pedagogical approaches to the formation of professional and personal are considered resilience in future police officers.

Рассмотрены педагогические подходы формирования профессионально-личностной устойчивости у будущих офицеров полиции.
Колісник, Т. П. Педагогічні підходи формування професійно-особистісної стійкості майбутніх офіцерів поліції / Тетяна Петрівна Колісник // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 158-160.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; професійно-особистісна стійкість; professional and personal stability; профессионально-личностная стойкость; майбутні офіцери поліції; future police officers; будущие офицеры полиции; особистісний підхід; personal approach; личностный подход; педагогічні підходи; педагогічні умови