Бюро економічної безпеки України як правоохоронний орган у сфері захисту фінансових інтересів держави - Терницький, С. М.; Ternytskyi, S. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5082-1400 (Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 98-100, 2022)
Доведено, що створення Бюро економічної безпеки України допомогло формуванню в Україні правового середовища націленого на забезпечення захисту економічних інтересів держави.

It is proved that the creation of the Bureau of Economic Security of Ukraine helped to form a legal environment in Ukraine aimed at ensuring the protection of economic interests of the state.

Доказано, что создание Бюро экономической безопасности Украины помогло формированию в Украине правовой среды, направленной на обеспечение защиты экономических интересов государства.
Терницький, С. М. Бюро економічної безпеки України як правоохоронний орган у сфері захисту фінансових інтересів держави / Сергій Миколайович Терницький // Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 98-100.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Бюро економічної безпеки України; Bureau of Economic Security of Ukraine; Бюро экономической безопасности Украины; фінансова безпека держави; финансовая безопасность государства; financial security of the state