Докази у дореформеному цивільному процесі (до 1864 р.) - Греченко, В. А.; Grechenko, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6046-0178; Ільїн, О. В.; Ilin, O. V. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 66-68, 2016)
Розглянуто що визначалося доказами у дореформеному цивільному процесі України.

Considered what was determined by evidence in the pre-reformed civil process of Ukraine.

Рассмотрено, что определялось доказательствами в дореформенном гражданском процессе Украины.
Греченко, В. А. Докази у дореформеному цивільному процесі (до 1864 р.) / Греченко В. А., Ільїн О. В. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 66-68.
Keywords: Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; докази; доказательства; evidence