Процедурна діяльність Організації американських держав по визначенню міжнародно-правового статусу корінного народу - Киценко, Д. М.; Kytsenko, D. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 122-126, 2002)
Проаналізовано процес міжнародно-правового становлення прав народів, досліджено проблематика визнання міжнародно-правового статусу корінних народів, розглянуто діяльність Організації американських держав. The process of international legal formation of the rights of peoples is analyzed, the issue of recognition of the international legal status of indigenous peoples is studied, the activity of the Organization of American States is considered. Проанализирован процесс международно-правового становления прав народов, исследована проблематика признания международно-правового статуса коренных народов, рассмотрена деятельность Организации американских государств.
Procedural activities of the Organization of American States to determine the international legal status of indigenous peoples
Процедурная деятельность Организации американских государств по определению международно-правового статуса коренного народа
Киценко, Д. М. Процедурна діяльність Організації американських держав по визначенню міжнародно-правового статусу корінного народу / Д. М. Киценко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 122-126.
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Організація американських держав; Организация американских государств; Organization of American States; міжнародно-правовий статус; международно-правовой статус; international legal status; корінний народ; коренной народ; indigenous people; процедурна діяльність; процедурная деятельность; procedural activities