Адміністративно-правове регулювання митного контролю - Панова, О. О.; Panova, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3533-5076 (Приватне та публічне право. - 2021. - № 3. - С. 44-48, 2021)
Встановлено сутність та зміст адміністративно-правового регулювання митного контролю в Україні. Здійснено аналіз підходів учених-правознавців щодо визначення сутності категорій «правове регулювання», «адміністративно-правове регулювання»; сформовано авторський підхід щодо розуміння сутності адміністративно-правового регулювання митного контролю в Україні; визначенно змістовне наповнення адміністративно-правового регулювання митного контролю в Україні.

The essence and content of administrative and legal regulation of customs control in Ukraine is established. An analysis of the approaches of legal scholars to determine the essence of the categories "legal regulation", "administrative and legal regulation"; the author's approach to understanding the essence of administrative and legal regulation of customs control in Ukraine; the content of administrative and legal regulation of customs control in Ukraine has been determined.

Установлены сущность и содержание административно-правового регулирования таможенного контроля в Украине. Осуществлен анализ подходов ученых-правоведов по определению сущности категорий «правовое регулирование», «административно-правовое регулирование»; сформирован авторский подход к пониманию сущности административно-правового регулирования таможенного контроля в Украине; определено содержательное наполнение административно-правового регулирования таможенного контроля в Украине.
Administrative and legal regulation of customs control
Панова, О. О. Адміністративно-правове регулювання митного контролю / Панова О. О. // Приватне та публічне право. - 2021. - № 3. - С. 44-48. -DOI: https://doi.org/10.32845/2663-5666.2021.3.7.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-правове регулювання; административно-правовое регулирование; administrative and legal regulation; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; митний контроль; таможенный контроль; customs control; погляди науковців; взгляды ученых; views of scientists