Зміст зобов’язання з охорони фізичних осіб - Басова, А. В.; Basova, A. V. (Право і безпека. - 2014. - № 4 (55). - С. 174-178, 2014)
Досліджено нормативно-правові акти України та практика їх застосування у сфері укладання договору охорони фізичних осіб. Визначено основні суперечності у законодавстві, що регулює зміст договору охорони фізичних осіб. Наголошено на удосконаленні законодавства про договір охорони фізичної особи.

The normative-legal acts of Ukraine and the practice of their application in the field of concluding a contract for the protection of natural persons have been studied. The main contradictions in the legislation regulating the content of the contract for the protection of natural persons have been identified. Emphasis is placed on improving the legislation on the contract for the protection of a natural person.

Исследованы нормативно-правовые акты Украины и практика их применения в сфере заключения договора охраны физических лиц. Определены основные противоречия в законодательстве, регулирующем содержание договора охраны физических лиц. Отмечено усовершенствование законодательства о договоре охраны физического лица.
Keywords: фізична особа; individual; физическое лицо; охоронна послуга; security service; охранная услуга; договір охорони фізичної особи; contract for the protection of an individual; договор охраны физического лица