Правовий нігілізм: український досвід - Шульга, А.М.; Shulga, A.M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7634-3665 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4 (51). Ч. 1. – С. 16-22, 2010)
Репрезентовано ціннісний підхід до права в контексті з’ясування природи правового нігілізму, указано на низку рис основних історичних етапів його розвитку в Україні. The valuable approach to the law in a context of finding-out the nature of legal nihilism is offered; a number of characteristics of the basic historical stages of its development in Ukraine is specified. Предложен ценностный подход к праву в контексте выяснения природы правового нигилизма, указан ряд черт основных исторических этапов его развития в Украине.
Legal nihilism: Ukrainian experience
Правовой нигилизм: украинский опыт
Шульга, А. М. Правовий нігілізм: український досвід / А. М. Шульга // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4 (51). Ч. 1. – С. 16-22.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правовий нігілізм; правовой нигилизм; legal nihilism; етапи розвитку; этапы развития; stages development; правосвідомість; правосознание; legal awareness