Локальні норми трудового права у сфері атестації працівників - Кохан, Вал. П.; Kokhan, Val. P. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 300-308, 2010)
Розглянуто питання локального правового регулювання атестації працівників за трудовим правом. Проаналізовано зміст основного локального акта - положення про атестацію працівників на підприємстві, в установі, організації. Problems of local legal regulation of personnel evaluation according to labour law are considered. The content of the main local act - decree on personeel evaluation at the enterprises, institutions, organizations is analyzed. Рассмотрены вопросы локального правового регулирования аттестации работников по трудовому праву. Проанализировано содержание основного локального акта - положения об аттестации работников на предприятии, в учреждении, организации.
Local rules of labor law in the field of employee certification
Локальные нормы трудового права в сфере аттестации работников
Кохан, В. П. Локальні норми трудового права у сфері атестації працівників / В. П. Кохан // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 300-308.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; локальне правове регулювання; локальное правовое регулирование; local legal regulation; атестація працівників; аттестация работников; employee certification; локальні нормативні акти; локальные нормативные акты; local regulations; положення; положение; decree