Галкіна, О. М.Halkina, O. M.ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9095-94632017-12-282018-05-152017-12-282018-05-152014http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2682Галкіна O. M. Становлення та розвиток законодавства щодо забезпечення безпечності та якості харчових продуктів / Галкіна O. M. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2014. – № 29, ч. 2, т. 4/1. – С. 12-15.У статті розглядається актуальне питання, яке полягає у становленні та розвитку законодавства стосовно забезпечення безпечності та якості харчових продуктів. Також зроблено ґрунтовні висновки щодо досліджуваної тематики.In the article discusses a topical issue which is in the development of legislation to ensure the safety and quality of food. Also made solid conclusions on the subject under consideration.В статье рассматривается актуальный вопрос, который заключается в становлении и развитии законодательства по обеспечению безопасности и качества пищевых продуктов. Также сделаны основательные выводы относительно исследуемой тематики.otherАдміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельностьНаукові публікації. Scientific publications. Научные публикацииУкраїна. Ukraine. Украинабезпечність харчових продуктівякість харчових продуктівбезопасность пищевых продуктовкачество пищевых продуктовfood safety and qualityхарчові продуктипищевые продуктыfoodзаконодавствозаконодательствоlegislationСтановлення та розвиток законодавства щодо забезпечення безпечності та якості харчових продуктівGrowing and developing legislation on safety and quality foodArticle