Становлення та розвиток законодавства щодо забезпечення безпечності та якості харчових продуктів - Галкіна, О. М.; Halkina, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9095-9463 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2014. – № 29, ч. 2, т. 4/1. – С. 12-15, 2014)
У статті розглядається актуальне питання, яке полягає у становленні та розвитку законодавства стосовно забезпечення безпечності та якості харчових продуктів. Також зроблено ґрунтовні висновки щодо досліджуваної тематики.

In the article discusses a topical issue which is in the development of legislation to ensure the safety and quality of food. Also made solid conclusions on the subject under consideration.

В статье рассматривается актуальный вопрос, который заключается в становлении и развитии законодательства по обеспечению безопасности и качества пищевых продуктов. Также сделаны основательные выводы относительно исследуемой тематики.
Growing and developing legislation on safety and quality food
Галкіна O. M. Становлення та розвиток законодавства щодо забезпечення безпечності та якості харчових продуктів / Галкіна O. M. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2014. – № 29, ч. 2, т. 4/1. – С. 12-15.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; безпечність харчових продуктів; якість харчових продуктів; безопасность пищевых продуктов; качество пищевых продуктов; food safety and quality; харчові продукти; пищевые продукты; food; законодавство; законодательство; legislation