Функції господарських судів України як суб’єктів адміністративного права - Мандичев, Д. В.; Mandychev, D. V. (Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. – 2016. - № 3. – С. 101-105, 2016)
В статті досліджено поняття та види функцій господарських судів України як суб’єктів адміністративного права. Удосконалено дефініцію поняття «функції господарських судів як суб’єктів адміністративного права»; розроблено класифікацію функцій господарських судів; охарактеризовано види функцій господарських судів; визначено особливості функціонування господарських судів як суб’єктів адміністративного права.

In the article the concept of functions and types of economic courts of Ukraine as administrative law. Improved definition of the concept of "economic function as courts of administrative law"; the classification of commercial courts function; described types of commercial courts function; The features of a functioning commercial courts of administrative law.

В статье исследовано понятие и виды функций хозяйственных судов Украины как субъектов административного права. Усовершенствована дефиниция понятия «функции хозяйственных судов как субъектов административного права»; разработана классификация функций хозяйственных судов; охарактеризованы виды функций хозяйственных судов; определены особенности функционирования хозяйственных судов как субъектов административного права.
Мандичев Д. В. Функції господарських судів України як суб’єктів адміністративного права / Мандичев Д. В. // Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. – 2016. - № 3. – С. 101-105.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; господарські суди; хозяйственные суды; economic courts; функції; функции; functions; суб’єкт адміністративного права; subject of administrative law; субъект административного права