Актуальні питання застосування застави як різновиду запобіжного заходу за чинним Кримінальним процесуальним кодексом України - Петров, О. С.; Petrov, O. S. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. : Юриспруденція. – 2017. - № 25. – С. 110-112, 2017)
Статтю присвячено вивченню актуальних питань застосування запобіжного заходу у вигляді застави як основної гарантії реалізації завдань кримінального процесу. The article is devoted to the study of urgent issues of application of the preventive measure in the form of a pledge, as the main guarantee of the implementation of the tasks of the criminal process. Статья посвящена изучению актуальных вопросов применения меры пресечения в виде залога как основной гарантии реализации задач криминального процесса.
Relevant questions about the purpose of bail as a kind of preventive measure of the Сriminal procedure code of Ukraine
Актуальные вопросы применения залога как вида меры пресечения согласно действующему Уголовному процессуальному кодексу Украины
Петров, О. С. Актуальні питання застосування застави як різновиду запобіжного заходу за чинним Кримінальним процесуальним кодексом України / Петров О. С. // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. : Юриспруденція. – 2017. - № 25. – С. 110-112.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; запобіжні заходи; меры пресечения; preventive measures; застава; залог; pledge; законодавство; законодательство; legislation; колізії права; коллизии права; conflicts of law