Проблеми та перспективи правового регулювання біпатризму в Україні - Зозуля, О. І.; Zozulia, O. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5428-4622 (Форум Права. – 2020. – № 1 (60). – С. 47-56, 2020)
Метою роботи є поглиблений аналіз теоретичних положень і конституційно-правових засад біпатризму в Україні, визначення його основних рис, характеристика переваг і недоліків визнання біпатризму в існуючих соціально-політичних реаліях, а також обґрунтування перспективних напрямків правового регулювання біпатризму в Україні.

The purpose of the article is to analyze in depth the theoretical basis and constitutional-legal foundations of bipatrism in Ukraine, to identify its main features, to characterize the advantages and shortcomings of recognizing bipatrism in existing socio-political realities, as well as to substantiate the perspective directions of legal regulation of bipatrism in Ukraine.

Целью работы является углубленный анализ теоретических положений и конституционно-правовых основ бипатризма в Украине, определение его основных черт, характеристика преимуществ и недостатков признание бипатризма в существующих социально-политических реалиях, а также обоснование перспективных направлений правового регулирования бипатризма в Украине.
Problems and prospects of legal regulation of bipatrism in Ukraine
Зозуля, О. І. Проблеми та перспективи правового регулювання біпатризму в Україні [Електронний ресурс] / О. І. Зозуля // Форум Права. – 2020. – № 1 (60). – С. 47-56. – Режим доступу: http://forumprava.pp.ua/files/047-056-2020-1-FP-Zozulia_8.pdf.
Зозуля, О. І. (2020). Проблеми та перспективи правового регулювання біпатризму в Україні. Форум Права, 60(1). 47–56. DOI: http://doi.org/10.5281/zenodo.3702435.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; біпатризм; бипатризм; bipatrism; подвійне громадянство; двойное гражданство; dual citizenship; національна безпека; национальная безопасность; national security; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation