Шляхи вдосконалення адміністративного законодавства щодо забезпечення діяльності адвокатури в Україні - Шкребець, Є. Ф.; Shkrebets, Y. F. (Підприємництво, господарство і право. - 2016. - № 2. - С. 122-127, 2016)
Статтю присвячено дослідженню шляхів удосконалення адміністративного законодавства щодо забезпечення діяльності адвокатури в Україні. На підставі аналізу наукових поглядів та відповідних нормативно-правових актів розроблено авторське бачення подальшого розвитку інституту адво-катури в Україні на сучасному етапі. Встановлено необхідність визначення нових підходів та на-прямів діяльності адвокатури загалом та її органів самоврядування, серед яких чільне місце поосідає Національна асоціація адвокатів України.

The article is devoted to the study of ways to improve the administrative legislation to ensure the activities of the bar in Ukraine. Based on the analysis of scientific views and relevant regulations, the author's vision of further development of the Institute of Advocacy in Ukraine at the present stage has been developed. The need to define new approaches and directions of activity of the Bar in general and its self-government bodies, among which the National Association of Advocates of Ukraine occupies a prominent place, has been established.

Статья посвящена исследованию путей совершенствования административного законодательства по обеспечению деятельности адвокатуры в Украине. На основании анализа научных взглядов и соответствующих нормативно-правовых актов разработан авторское видение дальнейшего развития института адво-катуры в Украине на современном этапе. Установлена необходимость определения новых подходов и на прямые деятельности адвокатуры в целом и ее органов самоуправления, среди которых видное место поосидае Национальная ассоциация адвокатов Украины.
Шкребець, Є. Шляхи вдосконалення адміністративного законодавства щодо забезпечення діяльності адвокатури в Україні / Євгеній Шкребець // Підприємництво, господарство і право. - 2016. - № 2. - С. 122-127.
Keywords: адвокатура; Національна асоціація адвокатів України; Национальная ассоциация адвокатов Украины; advocacy; National Bar Association of Ukraine; Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс