Застосування поліцією зброї проти осіб з імітаційною або іграшковою зброєю - Логачев, М. Г.; Logachev, M. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2706-9521 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 141-144, 2019)
Однією із небезпечних тенденцій у сучасному світі є зростання злочинів, скоєних із застосуванням нетрадиційних видів зброї – імітаційної та іграшкової. У зв’язку з цим актуальним є питання відповідної професійної підготовки працівників поліції.

One of the dangerous trends in the modern world is the growth of crimes committed with the use of non-traditional weapons - imitation and toy. In this regard, the issue of appropriate training of police officers is relevant.

Одной из опасных тенденций в современном мире является рост преступлений, совершенных с применением нетрадиционных видов оружия - имитационной и игрушечной. В связи с этим актуальным является вопрос соответствующей профессиональной подготовки сотрудников полиции.
Логачев, М. Г. Застосування поліцією зброї проти осіб з імітаційною або іграшковою зброєю / М. Г. Логачев // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 31 трав. 2019 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. - Харків: ХНУВС, 2019. - С. 141-144.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; поліція; police; полиция; злочин; преступление; crime; зброя; weapon; оружие; професійна підготовка; профессиональная подготовка; training