Принципи діяльності органів місцевого самоврядування як суб’єктів адміністративного права - Кириченко, Ю. М.; Kyrychenko, Yu. M. (Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. – 2018. – Вип. 6, т. 2. - С. 68-71, 2018)
Проаналізовано наукові позиції вчених щодо розуміння принципів діяльності органів місцевого самоврядування. Здійснено поділ принципів органів місцевого самоврядування як суб’єктів адміністративного права на організаційні та функціональні.

The scientific positions of scientists regarding the understanding of the principles of the activities of local self-government bodies have been analyzed. The principles of local self-government bodies as subjects of administrative law have been divided into organizational and functional ones.

Проанализированы научные позиции ученых по пониманию принципов деятельности органов местного самоуправления. Осуществлено разделение принципов органов местного самоуправления как субъектов административного права на организационные и функциональные.
Principles of activities of local government organs as administrative rights subjects
Keywords: органи місцевого самоврядування; local governments; органы местного самоуправления; принципи; principles; принципы; адміністративно-правові засади; administrative and legal principles; административно-правовые основы