Психологічна складова взаємодії поліцейських з населенням деокупованих територій - Доценко, В. В.; Dotsenko, V. V.; Вікторія Доценко (Забезпечення психологічної допомоги в секторі безпеки та оборони України : зб. тез ІІ Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ, 30 трав. 2023 р.). – Київ, 2023. - С. 62-63, 2023)
З метою психологічної підготовки поліцейських до взаємодії з населенням деокупованих територій кафедрою педагогіки та психології Харківського національного університету внутрішніх справ було розроблено та впроваджено в освітній процес семінар-тренінг «Психологічна складова взаємодії поліцейських з населенням деокупованих територій».

In order to psychologically prepare police officers to interact with the population of the de-occupied territories, the Department of Pedagogy and Psychology of the Kharkiv National University of Internal Affairs developed and implemented in the educational process, the seminar-training "Psychological component of the interaction of police officers with the population of de-occupied territories".

С целью психологической подготовки полицейских к взаимодействию с населением деоккупированных территорий кафедрой педагогики и психологии Харьковского национального университета внутренних дел были разработаны и внедрены в образовательный процесс семинар-тренинг "Психологическая составляющая взаимодействия полицейских с населением деоккупированных территорий".
Keywords: поліцейські; police officers; полицейские; психологічна підготовка; psychological preparation; психологическая подготовка; деокуповані території; de-occupied territories; деоккупированные территории; взаємодія поліції з населенням; interaction of the police with the population; взаимодействие полиции с населением