Удосконалення організаційно-правових засад стимулювання праці суддів як важлива умова реформування судової системи України - Вінніков, С. В.; Vinnikov, S. V. (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2021. - Вип. 4. – С. 212-216, 2021)
Запропоновано авторське бачення щодо напрямів удосконалення організаційно-правових засад стимулювання праці суддів, реалізація яких в умовах подальшого реформування судової системи України має позитивно вплинути на ефективність, професійність і дисциплінованість роботи суддів.

The author's vision of the directions of improvement of organizational and legal bases of stimulation of work of judges which realization in the conditions of further reforming of judicial system of Ukraine should positively influence efficiency, professionalism and discipline of work of judges is offered.

Предложено авторское видение направлений усовершенствования организационно-правовых основ стимулирования труда судей, реализация которых в условиях дальнейшего реформирования судебной системы Украины должна положительно повлиять на эффективность, профессиональность и дисциплинированность работы судей.
Improving the organizational and legal framework for stimulating the work of judges as an important condition for reforming the judicial system of Ukraine
Вінніков, С. В. Удосконалення організаційно-правових засад стимулювання праці суддів як важлива умова реформування судової системи України / Вінніков С. В. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2021. - Вип. 4. – С. 212-216. - DOI :https://doi.org/10.32844/2618-1258.2021.4.37.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; організаційно-правові засади; организационно-правовые основы; organizational and legal principles; судді; судьи; judges; стимулювання праці; стимулирование труда; labor incentives; судова система; судебная система; judiciary; реформування; реформирование; reforming