Застосування сучасних технологій під час навчально-тренувальних занять з рукопашного бою - Козинець, К. С.; Kozynets, K. S. (Актуальні проблеми розвитку традиційних і східних єдиноборств: зб. наук. праць X міжнар. Інтернет наук. – метод. конф. [:Вип.10] (м. Харків, 23-24 берез. 2016 р.). - Харків, 2016. - С. 89-92, 2016)
Надано технологію удосконалення кидкової техніки рукопашного бою членів збірної команди ХНУВС. Наголошено, що розроблена сучасна технологія дозволила підвищити рівень виконання завдань за призначенням.

The technology of improving the hand-to-hand combat throwing technique of the members of the national team of the KhNUVS was provided. It was emphasized that the developed modern technology made it possible to increase the level of performance of tasks as intended.

Предоставлена ​​технология усовершенствования бросковой техники рукопашного боя членов сборной команды ХНУВД. Отмечено, что разработанная современная технология позволила повысить уровень выполнения задач по назначению.
Козинець, К. С. Застосування сучасних технологій під час навчально-тренувальних занять з рукопашного бою / Козинець К. С. // Актуальні проблеми розвитку традиційних і східних єдиноборств: зб. наук. праць X міжнар. Інтернет наук. – метод. конф. [:Вип.10] (м. Харків, 23-24 берез. 2016 р.) / Нац. акад. Нац. гвард. України, Незал. асоц. служб.-прикл. єдиноборств; за заг. ред. В.П. Бізіна.-Харків, 2016. - С. 89-92.
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; рукопашний бій; melee; рукопашный бой; технологія; technology; технология; навчально – тренувальні заняття; educational and training classes; учебно – тренировочные занятия; технічний арсенал; technical arsenal; технический арсенал; сучасні технічні засоби; modern technical means; современные технические средства