Проблеми безпеки кримінально-виконавчої системи України - Севостьянов, В. П.; Sevostianov, V. P. (Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 58-64., 2008)
Стаття присвячена постановці та аналізу питань щодо розробки теоретичних основ безпеки кримінально-виконавчої системи України, оцінки її ролі і місця в загальнодержавному механізмі боротьби зі злочинністю, а також визначенню основних діючих внутрішніх і зовнішніх факторів загроз безпеці кримінально-виконавчої системи України на різних її рівнях. Статья посвящена постановке и анализу проблем разработки теоретических основ безопасности уголовно-исполнительной системы Украины, оценки ее роли и места в общегосударственном механизме борьбы с преступностью, а также определению основных действующих внутренних и внешних факторов угроз безопасности уголовноисполнительной системы Украины на разных ее уровнях. The article is devoted to the analysis of the problems connected with the development of theoretical foundations of security of the Ukrainian criminal penitentiary system. Its role and place within the general state mechanism of combating crime are evaluated. The basic internal and external threats to the security of the Ukrainian criminal penitentiary system are determined at various levels.
Севостьянов, В. П. Проблеми безпеки кримінально-виконавчої системи України / В. П. Севастьянов // Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 58-64.
Keywords: Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінально-виконавча система; уголовно-исполнительная система; боротьба зі злочинністю; борьба с преступностью