Адміністративно-правове регулювання захисту прав та свобод неповнолітніх у діяльності органів внутрішніх справ - Филипенко, Є. П.; Fylypenko, Ye. P. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4 (51). Ч. 2. – С. 61-67, 2010)
Запропоновано пропозиції щодо вдосконалення механізму реалізації прав та свобод неповнолітніх, що сприятиме конкретизації попереджувальних та охоронних функцій органів внутрішніх справ. Some ways of perfection the mechanism of realization juveniles’ rights and freedoms are offered. This will assist the specification of preventive and protection functions of internal affairs agencies. Предложены пути совершенствования механизма реализации прав и свобод несовершеннолетних, что будет способствовать конкретизации предупредительных и охранительных функций органов внутренних дел.
Administrative and legal regulation of the protection of the rights and freedoms of minors in the activities of internal affairs bodies
Административно-правовое регулирование защиты прав и свобод несовершеннолетних в деятельности органов внутренних дел
Филипенко, Є. П. Адміністративно-правове регулювання захисту прав та свобод неповнолітніх у діяльності органів внутрішніх справ / Є. П. Филипенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4 (51). Ч. 2. – С. 61-67.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; захист прав та свобод неповнолітніх; защита прав и свобод несовершеннолетних; protection of the rights and freedoms of minors; адміністративно-правове регулювання; административно-правовое регулирование; administrative and legal regulation; попереджувальні функції; предупредительные функции; preventive functions; охоронні функції; охранительные функции; protection functions