До визначення поняття виборчої системи - Марцеляк, О. В.; Martseliak, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 221 - 229, 2006)
Аналізується та уточнюється поняття «виборча система», досліджується її сутність для розроблення новітніх вітчизняних правових категорій. Анализируется и уточняется понятие «избирательная система», исследуется ее сущность для разработки новейших отечественных правовых категорий. The concept of "electoral system" is analyzed and clarified, its essence is investigated for the development of the newest national legal categories.
Марцеляк, О. В. До визначення поняття виборчої системи / О.В. Марцеляк // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип.32.- С. 221 - 229
Keywords: виборча система; избирательная система; виборче право; избирательное право; конституційне право; конституционное право