Світовий досвід державного регулювання транспортної системи та напрямки його використання в Україні - Развадовський, В. Й.; Razvadovsky, V. Y. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 92 - 100, 2004)
Аналізується світовий досвід державного регулювання транспортної системи та можливість використання його в Україні. Анализируется мировой опыт государственного регулирования транспортной системы и возможность использования его в Украине. The world experience of state regulation of the transport system and the possibility of its use in Ukraine are analyzed.
Развадовський, В. Й. Світовий досвід державного регулювання транспортної системи та напрямки його використання в Україні / В. Й. Развадовський // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 92 - 100
Keywords: транспортна система; транспортная система; управління транспортною системою; управление транспортной системой; управлінська діяльність; управленческая деятельность; транспортні послуги; транспортные услуги; транспортна політика; транспортная политика; державне регулювання; государственное регулирование