Система для обміну даними між об'єктом керування та системою обробки даних : опис до патенту на корисну модель - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0240-5517; Симов'ян, С. В.; Symovian, S. V.; Угровецький, О. П.; Uhrovetskyi, O. P.; Шаповал, В. І.; Shapoval, V. I.; Попов, О. А.; Popov, O. A. (http://uapatents.com/, 2003)
Опис до деклараційного патенту на винахід «Система для обміну даними між об’єктом керування та системою обробки даних».

Description to patent for invention "System for data communication between a controlled object and data processing equipment".

Описание к патенту на изобретение «Система обмена данными между объектом управления и аппаратурой для обработки данных».
Опис до деклараційного патенту на винахід
System for data communication between a controlled object and data processing equipment
Система для обміну даними між об’єктом керування та системою обробки даних : пат. 61852 Україна : МПК: G08B 25/00, H04M 11/04 / Симов'ян С. В., Бандурка О. М., Угровецький О. П., Шаповал В. І., Попов О. А. - № 2003087835; заявл. 19.08.2003; опубл. 17.11.2003, Бюл. № 11. – 3 с. :кресл.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Україна. Ukraine. Украина; Патенти. Свідоцтва. Описи патентів на винахід; система обробки даних; обмін даними; об’єкт керування; data processing system; data exchange; object of management; система обработки данных; обмен данными; объект управления