Ради України в умовах зміцнення тоталітарного режиму (1929–1933 рр.) - Греченко, В. А.; Grechenko, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6046-0178 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2006. – Вип. 34. - С. 53-66, 2006)
Розглянута діяльність Рад у вказаний період. Підкреслено, що їх діяльність все більше віддалялась від демократичних норм, наповнювалась формалізмом та бюрократизмом, а самі Ради ставали опертям тоталітарного режиму. Рассмотрена деятельность Советов в указанный период. Подчеркнуто, что их деятельность все больше отдалялась от демократических норм, наполнялась формализмом и бюрократизмом, а сами Совета становились опорой тоталитарного режима. The activity of the Soviets in the specified period is considered. It was emphasized that their activities were increasingly moving away from democratic norms, filled with formalism and bureaucracy, and the Soviets themselves became the backbone of a totalitarian regime.
Греченко, В. А. Ради України в умовах зміцнення тоталітарного режиму (1929–1933 рр.) / В. А. Греченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2006. – Вип. 34. - С. 53-66
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; діяльність рад; деятельность советов; activity councils; тоталітарний режим; тоталитарный режим; totalitarian regime