Поняття телекомунікаційні та сучасні інформаційні технології та їх використання в досудовому слідстві - Загуменний, О. О.; Zahumennyi, O. O.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0002-5580-6285 (Напрями реформування кримінального процесуального законодавства в Україні: зб. матеріалів науково-практичного семінару (м. Харків, 10 березня 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 57-59., 2020)
Досліджено поняття «сучасні інформаційні технології». Наголошено на необхідності вдосконалення чинного кримінального процесуального законодавства в напрямку використання інформаційних технологій, зокрема комп'ютерної техніки, засобів мобільного зв'язку і автоматизованих систем при проведенні слідчих (розшукових) дій. The concept of "modern information technology" is studied. Emphasis is placed on the need to improve the current criminal procedure legislation in the direction of the use of information technology, in particular computer equipment, means of mobile communication and automated systems during investigative (search) actions. Исследовано понятие "современные информационные технологии". Отмечено необходимость совершенствования действующего уголовного процессуального законодательства в направлении использования информационных технологий, в частности компьютерной техники, средств мобильной связи и автоматизированных систем при проведении следственных (розыскных) действий.
Загуменний, О. О. Поняття телекомунікаційні та сучасні інформаційні технології та їх використання в досудовому слідстві / Олександр Олександрович Загуменний // Напрями реформування кримінального процесуального законодавства в Україні : зб. матеріалів науково-практичного семінару (м. Харків, 10 березня 2020 р.) / МВС України; Харківський національний університет внутрішніх справ. Харків. 2020. – С. 57-59.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформаційні технології; information technology; досудове розслідування; pre-trial investigation; досудебное расследование; информационные технологии; автоматизовані бази даних; automated databases; автоматизированные базы данных; автоматизовані інформаційні системи; автоматизированные информационные системы; automated information systems