Особливості підготовки поліцейських до виконання завдань із забезпечення публічної безпеки в Україні - Панова, О. О.; Panova, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3533-5076 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. - Харків : ХНУВС, - 2018. - C. 100-102, 2018)
У тезах розглянуто особливості підготовки поліцейських до виконання завдань із забезпечення публічної безпеки в Україні. Зазначено, що підготовка поліцейських до виконання задач із забезпечення публічної безпеки в Україні повинна поєднувати в собі теоретичні та практичні заняття In theses the features of preparation of constabulary to implementation tasks are considered from providing of public safety in Ukraine. It is marked that preparation of constabulary to implementation tasks from providing of public safety in Ukraine must combine in itself theoretical and practical employments В тезисах рассмотрены особенности подготовки полицейских к выполнению заданий по обеспечению публичной безопасности в Украине. Отмечено, что подготовка полицейских к выполнению задач по обеспечению публичной безопасности в Украине должна сочетать в себе теоретические и практические занятия
Панова О.О. Особливості підготовки поліцейських до виконання завдань із забезпечення публічної безпеки в Україні/О.О. Панова// Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підготовки ф-ту № 2. - Харків : ХНУВС, - 2018. - C. 100-102
Keywords: підготовка кадрів; курсанти; правопорядок; публічна безпека