Законність, як ключовий принципи правового регулювання соціальних гарантій військовослужбовців - Хортюк, Н. В.; Khortiuk, N. V. (Перспективні напрямки розвитку юридичної науки у 21-му сторіччі: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 14-15 черв. 2022 р.). – Київ, 2022. – С. 133-134, 2022)
Відмічено, що правове регулювання соціальних гарантій військовослужбовців здійснюється на основі системи принципів, серед яких важливе та самостійне місце відводиться законності. Законність – це стан суспільного життя, який характеризується неухильним дотриманням і виконанням законів усіма суб’єктами.

It is noted that the legal regulation of social guarantees of military personnel is carried out on the basis of a system of principles, among which an important and independent place is given to legality. Legality is a state of social life, which is characterized by the unwavering observance and implementation of laws by all subjects.

Отмечено, что правовое регулирование социальных гарантий военнослужащих осуществляется на основе системы принципов, среди которых важное и самостоятельное место отводится законности. Законность – это состояние общественной жизни, которое характеризуется неукоснительным соблюдением и исполнением законов всеми субъектами.
Keywords: законність; правове регулювання; соціальні гарантії; військовослужбовці; legality; legal regulation; social guarantees; military personnel; законность; правовое регулирование; социальные гарантии; военнослужащие