Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків, 2016. – 208 с, 2016)
У збірнику понад 75 авторів з різних регіонів України розглянули актуальні питання професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України, особливу увагу приділили проблемам соціально-психологічного забезпечення правоохоронної діяльності в сучасних умовах. Надано низку пропозицій щодо вдосконалення психологічної роботи в правоохоронних органах.

More than 75 authors of the collection from different regions of Ukraine discussed the topical issues of professional education and patriotic education of the personnel of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine, special attention was paid to the issues of social and psychological support of law enforcement activity in the modern world. A number of propositions for improving psychological work within law enforcement agencies has been provided.

В сборнике более 75 авторов из разных регионов Украины рассмотрели актуальные вопросы профессионального образования и патриотического воспитание персонала системы МВД Украины, особое внимание уделили проблемам социально-психологического обеспечения правоохранительной деятельности в современных условиях. Предоставлен ряд предложений по совершенствованию психологической работы в правоохранительных органах.
матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.)
Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – 208 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; правоохоронна діяльність; правоохранительная деятельность; law enforcement; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; органы внутренних дел; патріотичне виховання; патриотическое воспитание; patriotic education