Поняття, засади та принципи взаємодії судів з місцевими правоохоронними органам - Зозуля, І. В.; Zozulia, I. V.; Зозуля Ігор (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2012. - Вип. 20, ч. 1, т. 3. - С. 113-116, 2012)
В аспекті оптимізації реалізації судових і правоохоронних повноважень на місцевому рівні досліджені поняття, засади та принципи організації взаємодії судів з місцевими правоохоронними органами.

In the aspect of optimizing of the implementation of judicial and law enforcement authorities at the local level concepts, fundamentals and principles of cooperation between courts with local law enforcement are investigated.

В аспекте оптимизации реализации судебных и правоохранительных полномочий на местном уровне исследованы понятия, основы и принципы организации взаимодействия судов с местными правоохранительными органами.
Concepts, foundations and principles of cooperation between courts with local enforcement
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; взаємодія; суди; правоохоронні органи; взаимодействие; суды; правоохранительные органы; interaction; courts; law enforcement agencies