Заходи спеціального та індивідуального запобігання вчиненню злочинів у кримінально-виконавчих установах відкритого типу - Зубов, Д. О.; Zubov, D. O. (Вісник Запорізького національного університету. Сер.: Юрид. науки. – 2012. – № 1, ч. 2. – С. 215-221, 2012)
Розглянуто заходи спеціального та індивідуального запобігання вчиненню злочинів у кримінально-виконавчих установах відкритого типу. Сформульовано визначення індивідуальної профілактики серед осіб, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчих установах відкритого типу, як діяльність співробітників кримінально-виконавчих установ відкритого типу, органів місцевого самоврядування, громадськості, яка спрямована на виявлення осіб, схильних до вчинення злочинів, та здійснення на них профілактично-виховного впливу шляхом застосування системи заходів переконання і примусу з метою усунення та нейтралізації суб’єктивних причин злочинної поведінки, а також негативних детермінант з найближчого оточення таких осіб.

The article is dedicated to the analysis of the measures of special and individual crime prevention at the opentype criminal-executive institutions.

Рассмотрены мероприятия специального и индивидуального предотвращения совершения преступлений в уголовно-исполнительных учреждениях открытого типа.
The measures of special and individual crime prevention at the open-type criminal-executive institutions
Меры специального и индивидуального предупреждения совершения преступлений в уголовно-исполнительных учреждениях открытого типа
Зубов, Д. О. Заходи спеціального та індивідуального запобігання вчиненню злочинів у кримінально-виконавчих установах відкритого типу / Зубов Д. О. // Вісник Запорізького національного університету. Сер.: Юрид. науки. – 2012. – № 1, ч. 2. – С. 215-221.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; запобігання злочинності; crime prevention; предотвращение преступности; кримінально-виконавчі установи відкритого типу; open-type penal institutions; уголовно-исполнительные учреждения открытого типа; спеціальне запобігання злочинам; special crime prevention; специальное предотвращение преступлений; індивідуальна профілактика; individual prevention; индивидуальная профилактика