Історико-правовий аналіз розвитку та становлення спеціальних підрозділів міліції - Худоба, І. С.; Khudoba, I. S. (Юридичний бюлетень. - 2017. - Вип. 5. - С. 191-197, 2019)
Проведено історико-правовий аналіз розвитку та становлення спеціальних підрозділів міліції. Обгрунтовано визначальне місце спеціальних підрозділів міліції в системі правоохоронних органів держави. Визначено основні ознаки, спільні риси, етапи розвитку та становлення спеціальних підрозділів міліції.

A historical and legal analysis of the development and formation of special units of the militia was carried out. The determining place of special units of the militia in the system of law enforcement bodies of the state is substantiated. The main features, common features, stages of development and establishment of special militia units are defined.

Проведен историко-правовой анализ развития и становления специальных подразделений милиции. Обосновано определяющее место специальных подразделений милиции в системе правоохранительных органов государства. Определены основные признаки, общие черты, этапы развития и становления специальных подразделений милиции.
Худоба, І. С. Історико-правовий аналіз розвитку та становлення спеціальних підрозділів міліції / Худоба Іван Станіславович // Юридичний бюлетень. - 2017. - Вип. 5. - С. 191-197.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal affairs agencies; органы внутренних дел; міліція; militia; милиция; історико-правовий аналіз; historical and legal analysis; историко-правовой анализ; спеціальні підрозділи; special units; специальные подразделения; Беркут; Грифон; Титан; нормативна база; regulatory framework; нормативная база; законодавство; legislation; законодательство