Проблемні питання правового забезпечення дохідної частини бюджетів об’єднаних територіальних громад - Ананьєва, Є. А.; Ananieva, Ye. A.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1459-6629 (Вісник НТУУ "КПІ". Політологія. Соціологія. Право. - 2019. - Вип. 4 (44). - С. 102-107, 2019)
Визначено основи правового забезпечення дохідної частини бюджетів об’єднаних територіальних громад, сформовано пропозиції щодо його вдосконалення та внесення змін до більшості нормативно-правових актів.

The bases of legal support of the revenue part of the budgets of the united territorial communities are determined, the proposals on its improvement and amendments to the majority of normative-legal acts are formed.

Определены основы правового обеспечения доходной части бюджетов объединенных территориальных общин, сформированы предложения по его совершенствованию и внесения изменений в большинстве нормативно-правовых актов.
Disadvantages and gaps in the legal regulation of the fnancial activities of the united territorial communities and ways to improve them
Ананьєва, Є. А. Проблемні питання правового забезпечення дохідної частини бюджетів об’єднаних територіальних громад / Ананьєва Є. А. // Вісник НТУУ "КПІ". Політологія. Соціологія. Право. - 2019. - Вип. 4 (44). - С. 102-107.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; об'єднані територіальні громади; объединенные территориальные общины; united territorial communities; фінансова діяльність; финансовая деятельность; financial activities; правове забезпечення; правовое обеспечение; legal support; місцевий бюджет; местный бюджет; local budget; місцеві фінанси; местные финансы; local finances; доходи бюджету об’єднаних територіальних громад; доходы бюджета объединенных территориальных общин; budget revenues of the united territorial communities; місцеві податки та збори; местные налоги и сборы; local taxes and fees; законодавство; законодательство; legislation