Набуття майна одиницями територіального самоврядування Республіки Польща - Марчук, М. І.; Marchuk, M. I.; Марчук Микола Іванович (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2006. - Вип. 34. - С. 71-77, 2006)
Розглянуто особливості передачі майна органами державної влади одиницям територіального самоврядування Республіки Польща в результаті проведення самоврядних реформ 1990-1998 рр.

Рассмотрены особенности передачи имущества органами государственной власти единицам территориального самоуправления Республики Польша в результате проведения самоуправляющихся реформ 1990-1998 гг.
Приобретение имущества единицами территориального самоуправления Республики Польша
Keywords: місцеве самоврядування; майно; Республіка Польща; речові права; комуналізація; местное самоуправление; имущество; Республика Польша; имущественные права; коммунализация